Pišite nam

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime

Politika zasebnosti

Kdo smo

Naša spletna stran je dosegljiva na naslovu: https://www.sentjanz.si.

Mediji

Če naložite slike na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik s vgrajenimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo katerikoli lokacijski podatek iz slik na spletnem mestu.

Piškotki

Če obiščete našo stran za prijavo, bomo nastavili začasen piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da bomo shranili vaše informacije za prijavo in izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki za možnosti zaslona pa trajajo eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, bo vaša prijava trajala dve tedni. Če se odjavite iz svojega računa, se piškotki za prijavo odstranijo.

Če uredite ali objavite članek, se bo v vašem brskalniku shranil dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje ID članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša enako kot, če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo neomejeno. To je zato, da lahko avtomatsko prepoznamo in odobrimo morebitne nadaljnje komentarje, namesto da bi jih zadržali v vrsti za odobritev.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), shranimo tudi osebne informacije, ki jih vnesete v svoj uporabniški profil. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne informacije (razen uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest lahko prav tako vidijo in urejajo te informacije.

Katere pravice imate nad svojimi podatki

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate izvoz datoteke z osebnimi podatki, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki jih smo dolžni hraniti zaradi upravnih, zakonskih ali varnostnih zahtev.

Kam gredo vaši podatki

Komentarji obiskovalcev lahko preveri storitev za samodejno odkrivanje neželene pošte.