Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

img 1654
img 1654
Novoletni bazar v OŠ Milana Majcna Šentjanž

Čeprav je bilo 24. novembra 2015 do zadnjega meseca v letu še nekaj dni, smo se učitelji in učenci OŠ Milana Majcna Šentjanž odločili, da pripravimo novoletni bazar, saj je že v zraku čutiti, da se nam približujejo praznični dnevi. V zadnjih dneh smo se res trudili in pri pouku in interesnih dejavnostih izdelali kar nekaj izdelkov, in to čim lepših, ki bodo še polepšali naše domove v bližajočih se prazničnih dneh.
Želeli smo, da bi se zbrali v čim večjem številu, zato smo najprej pripravili kulturni program, v katerem smo se staršem in ostalim krajanom predstavili kot pevci, harmonikarji, plesalci, recitatorji, nanizali pa smo tudi nekaj utrinkov in vidnih uspehov iz življenja v šoli v prvih treh mesecih…
Veseli smo bili velikega števila obiskovalcev in učenci so z navdušenjem po simboličnih cenah prodajali lične izdelke, ki so jih z veseljem pripravljali za ta dan. Ponosni smo ugotovili, da naš trud ni bil zaman, saj so bile mize, ki so se šibile pod težo otroških izdelkov, ob koncu prireditve popolnoma prazne.
Hvala, da ste se v tako velikem številu odzvali našemu vabilu.
V imenu učencev in učiteljev, Majda P. Repovž

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

Cerkev-na-Leskovcu.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.