Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Nina Rman drzavna prvakinja v metu vortexa
Nina Rman drzavna prvakinja v metu vortexa
Nina Rman državna prvakinja v metu vortexa

Tudi letos so učenci OŠ Milana Majcna Šentjanž uspešno tekmovali na atletskih tekmovanjih. Medobčinskega tekmovanja v Radečah se je udeležilo 11 učencev, osvojili so dve prvi (Danijela Bec, Nina Rman), dve drugi (Ana Marija Bunderšek, Maja Lazar) in eno tretje mesto (Sašo Krznar).

Na področno tekmovanje v Brežice, 02. 06. 2014, se je uvrstilo sedem učencev. Področni prvakinji sta postali Danijela Bec v teku na 300m in Nina Rman v metu vortexa, le za las pa je medaljo zgrešila Maja Lazar, ki je osvojila še vedno odlično četrto mesto v teku na 60m.
Danijela Bec in Nina Rman sta se s svojima dosežkoma na področnem tekmovanju uvrstili med dvajset najboljših v Sloveniji vsaka v svoji disciplini in se uvrstili na finale OŠ Slovenije v atletiki, ki je bilo v Kopru, 05. 06. 2014. Danijela Bec se zaradi zdravstvenih razlogov tekmovanja žal ni udeležila.
Nina Rman je z metom 54,35 m vortex vrgla najdlje in postala državna prvakinja.

Mentor Dragan Tominc

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

travniki_v_hinjah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.