Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

mihec
mihec
Dobrodelni koncert Pomagajmo Mihcu - zbrali 8100 evrov

Na nedeljskem (23.10.2011) dobrodelnem koncertu v Sevnici, ki ga je na pobudo aktualne cvičkove princeze Jasmine Podlesnik organiziral Rotary klub Sevnica, so zbrali 8100 evrov.

V nabito polni športni dvorani so z nastopi navdušili Irena Vrčkovnik, Nuška Drašček, Slavko Ivančič, Septet Fortuna, Makadam, kvartet saksofonov Colorfour, Godba Slovenskih železnic, Otroška pevska zbora iz Šentjanža in Sevnice, Ansambel Nemir in mnogi drugi. Program sta vešče povezovala Jasmina Podlesnik in televizijski voditelj Gregor Trebušak.

Mali Miha Erman iz Šentjanža je hudo bolan že od malih nog. Star je 8 let in ima poleg drugih diagnoz tudi zelo hudo in redko bolezen sistemsko mastocitozo (zaradi nje mora biti na zelo strogi celiakalni dieti - brez mleka in mlečnih izdelkov). Zdravljenje je možno le v tujini.

Na koncertu je ček z zbranim zneskom iz rok Dušana Lipeja, predsednika Rotary kluba Sevnica, prejel Mihčev oče Stane Erman. Zahvalil se je vsem donatorjem, še posebno podjetju Armat iz Šentjanža, ki je prispevalo še dodatnih 1000 evrov.

 

Akcijo  podpira tudi OBMOČNO ZDRUŽENJE RDEČEGA KRIŽA SEVNICA.

Sredstva za Miho zbiramo na TRR: SI56 0237 9025 7883 157 in z nakupom vstopnic na dobrodelni koncert.

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

puslc_dolensjke.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.