Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

KUD APOLON mayday rocknight
KUD APOLON mayday rocknight
Rocknight s skupino Mayday

V soboto, 26. oktobra, so se tla v Krmelju zatresla pod zvočnimi vibracijami skupine MayDay z vokalistom Denisom Jambrošičem. Dogodek se je odvijal v Kulturnem domu Krmelj, kjer se je zbralo lepo število obiskovalcev. Za začetek rock večera sta publiko ogrela DUO ARTCOUSTIC, v poznih večernih urah pa se je pričel nastop skupine MAYDAY. DJ Andy je poskrbel za zaključek koncerta, ki se je odvijal pozno v noč.
Za čudovito vzdušje se gre zahvaliti predvsem vokalistu Denisu, ki je večer povezoval in nas zabaval. Pa tudi duetu ARTCOUSTIC, ki sta z znanimi priredbami in prijetnimi melodijami lepo odprla večer. Vse skupaj ne bi uspelo brez tehnične izvedbe Matica Janežiča in Mateja Gobca, ki je poskrbel za kvalitetno zvočno sliko.
Seveda pa koncerta ne bi uspeli izpeljati brez podpore naših sponzorjev, katerim se iz srca zahvaljujemo. To so: ŠKS Sevnica, podjetje ARMAT PROJEKT d.o.o., DVIGALA PRIJATELJ d.o.o., GMP Prijatelj d.o.o., Avto prevozništvo in Bar MAJCEN, Senčila Medle ter ITS Intertrade d.o.o., UnistarLC d.o.o. in Inštalacije RAHNE. Ob tem se še posebej zahvaljujemo Primožu Berku s kolektivom Picerije Javor iz Krmelja in mladinski sekciji Krmelj za pomoč pri organizaciji večera. Nazadnje pa se zahvaljujemo tudi KS Krmelj za dvorano, brez katere koncerta ne bi bilo mogoče izpeljati.
Hvala tudi vsem, ki ste se koncerta udeležili, nas spodbujali, poskrbeli za vzdušje in z nami ustvarili neverjeten večer. Upamo, da bomo z vašo pomočjo ustvarjali še naprej in da se kmalu vidimo na našem naslednjem koncertu.
Vsem bralcem želimo prijetne božične in novoletne praznike.
Kulturno umetniško društvo APOLON in skupina MayDay.

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

pogled_iz_zvonika.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.