Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Praznik KS Sentjanz19
Praznik KS Sentjanz19
KS Šentjanž obeležila svoj krajevni praznik

V petek, 25. oktobra, smo v Krajevni skupnosti Šentjanž obeležili krajevni praznik.

Zbrane v Kulturni dvorani Šentjanž je nagovoril predsednik sveta Krajevne skupnosti Šentjanž Boštjan Repovž, ki je v svojem nagovoru zbranim opisal način dosedanjega dela sveta krajevne skupnosti Šentjanž in načrte za prihodnje ureditve.

Župan Srečko Ocvirk pa je izpostavil vidnejše investicije ki so bile v sodelovanju z Občino Sevnica izvedene v zadnjih nekaj letih, predvsem na področju šolstva in izobraževanja.

Priznanje krajevne skupnosti je za prepoznano družbeno delovanje v kraju v letošnjem letu prejelo Društvo prijateljev mladine Šentjanž, ki v letošnjem letu praznuje tudi 40. obletnico delovanja. Priznanje je prevzela predsednica društva, Jožica Krmelj, ki je tako predsedniku krajevne skupnosti kot županu podarila knjižico, ki je bila izdana ob obletnici delovanja društva.

Kulturni program so sooblikovali učenke in učenci Osnovne šole Milana Majcna Šentjanž z mentoricami.

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

travniki_v_hinjah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.