Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

20190301 180625
20190301 180625
Občni zbor TD Šentjanž

Leto je naokoli in člani Turističnega društva Šentjanž smo se v petek, 1. marca 2019, zbrali na letnem občnem zboru, kjer smo potrdili vsa poročila o delu društva v preteklem letu. Čeprav naše društvo ni številčno, pa naših aktivnosti nikakor ne zmanjka, zato ni bilo nikakršno presenečenje, da je bilo leto 2018 za društvo izjemno uspešno, najbolj ponosni pa smo na naše pozitivno finančno poslovanje. Ponovno smo dokazali, da lahko kljub okrnjenosti finančnih sredstev in obilico prostovoljnega dela izpeljemo vse zadane cilje. Naše rezultate in uspešno delovanje društva pa je ob obisku v Šentjanžu opazila tudi državna sekretarka mag. Tanja Strniša, ki se je le čudila, kaj vse zmore tako malo društvo. Da, majhno društvo, a po srcu in prostovoljnem delu veliko, zato smo bili veseli te pohvale.
V nadaljevanju je predsednica društva, Petra Majcen, predstavila program za leto 2019, ki je prav tako bogat. Organizirali bomo čistilno akcijo, pohode, ki so že ustaljeni, v poletnih mesecih bomo izpeljali ArtEko Šentjanž in poskrbeli za odstranjevanje ambrozije, v jeseni pa tradicionalno organizirali Šentjanško tržnico. Pozdravili so nas tudi predsednik KS Šentjanž in predstavniki ostalih društev. Preostanek večera je minil ob okusnem prigrizku in prijetnem klepetu z navzočimi.
Vesna Perko

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center_sever.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.