Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

OZ2018
OZ2018
Občni zbor Turističnega društva Šentjanž

Zadnji februarski petek smo se člani Turističnega društva Šentjanž zbrali v Gostilni Repovž na rednem občnem zboru društva. Kljub neprijaznemu vremenu se je na povabilo, poleg članov društva, odzvalo tudi veliko podpornikov in gostov, česar smo bili še posebej veseli. Predsednica društva Petra Majcen je po uvodnem pozdravu in nagovoru predsednika delovnega predsedstva Zdravka Remarja podala bogato poročilo o delu društva v lanskem letu. Kot je bilo ugotovljeno, smo kljub večnemu pomanjkanju finančnih sredstev, v lanskem letu uresničili na začetku leta zadani načrt in ohranili pozitivno poslovanje društva. V nadaljevanju je bil podan bogat načrt dela društva za leto 2018 in finančni načrt. Društvo bo bolj ali manj sledilo že ustaljenim aktivnostim. Skušalo se bo čim bolj povezovati z drugimi društvi v kraju in s turističnimi društvi oz. sekcijami iz drugih krajevnih skupnosti. Na zboru je bila podana pobuda, da se skuša čim bolj uskladiti termine dogodkov z drugimi društvi in ustanovami v kraju, da ne bi prihajalo do časovnega prekrivanja. Pobuda je bila vsekakor dobrodošla in nedvomno jo bomo skušali s pomočjo krajevne skupnosti tudi realizirati.

Zadani načrt dela za leto 2018 je nedvomno bogat in terminsko natrpan. Prepričani smo, da nam ga bo s pomočjo naših na delo vedno pripravljenih članov in podpornikov uspelo uresničiti ter tako bogati beri dogajanju v kraju tudi letos dodati svoj prispevek.

Po končanem uradnem delu smo nazdravili in se družili ob dobrotah Gostilne Repovž, ki se ji tudi tokrat najlepše zahvaljujemo za gostoljublje.

 

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

pogled_iz_zvonika.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.