Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSCN3376
DSCN3376
ArtEko Šentjanž 2016

Na stičišču dveh potokov, Pekel in Mrzli potok, ob izviru 100-letne pitne vode, stoji domačija družine Felicijan. V kraju, ki se imenuje Pekel, je minulo soboto potekal zaključek štiridnevnega likovnega srečanja ArtEko Šentjanž 2016.
Letošnji ustvarjalci so bili Mojca Marija Vilar, Ana Žerjal, Brina Ivanetič, Gal Košnik, Ina Fakin, Ana Jazbec, Tomaž Dernovšek – Vinči in Jerca Šantej kot umetniški vodja. Dogajanje je s fotoaparatom v roki spremljal Toni Vučajnk, kamerman je bil Matic Svažič. Kot poseben gost se je ustvarjalkam in ustvarjalcem pridružil slovenski svobodni raziskovalec, pisec, scenarist, publicist in naravovarstvenik Anton Komat.
Umetniki so s svojo delovno razstavo nastalih likovnih del tokrat želeli poudariti vlogo ženske, saj je bila osrednji element njihovega tokratnega likovnega izražanja dojka – simbol materinstva in življenja.

Vir: posavje.info

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

vinograd-jeseni.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.