Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

IMG 5283
IMG 5283
Oživljeni dnevni kop Tk Pav

V sredo, 8.aprila se je v zgodnjih jutranjih urah odpravila ekipa knapov na TkPav, da oživijo dnevni kop premoga, za snemanje oddaje Na lepše. Fantje so pljunili v roke, vzeli kroco, rovnico in herc šaflo, ter veselo kopali premog. Vse so zlagali v košare in koš.

Prišel je čas za malico in glejga zlomka za prvim ovinkom se je že prikazala Francka in Pepca, ki sta z pravo knapovsko malico potešili lakoto knapov. Naši vrli in zagnani knapje so se seveda še najbolj razveselili Marjane Grčman, ki se je pridružila njihovemu delu. Snemanje oddaje je bilo doživeto kot, da se je čas zavrtel v prejšnje stoletje. Ekipa RTV Slovenija se je za zaključek in slovo potešila svoje želodčke v gostilni Repovž in po videnju, so bili užitki popolni. Oddajo si lahko ogledate 17.aprila ob 21.30uri na prvem programu.

Cveta Jazbec

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.