Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

P1070308
P1070308
Bo turizem v Šentjanžu zaživel?

Začetni meseci novega leta so običajno namenjeni občnim zborom različnih društev. Tudi naše društvo pri tem ni bilo izjema. Tako smo se člani Turističnega društva Šentjanž zbrali v petek, 27. februarja, da bi tudi uradno zaključili preteklo leto ter tako istočasno zasnovali nove projekte društva. Po otvoritvenem pozdravu in zasedbi mest delovnega predsedstva je predsednica društva Petra Majcen podala svoja poročila, ki so bila brez težav sprejeta, prav tako pa ni bilo pripomb na nove naloge, ki si jih je zadalo društvo. Mednje sodijo izvedba čistilne akcije, Pohod po Krekovih stezicah v maju, v juniju se bomo podali na pohod po Rudarsko tematski poti Tk pav, zopet bomo opozarjali krajane na nevarno in alergeno ambrozijo, septembra pa bo ponovno oživel trg s Šentjanško tržnico. Ne le člani Turističnega društva, ampak tudi gostje so opozarjali na prestavljanje tabel v Šentjanžu, vse večji obisk tovornih vozil, ki so zašli v naš kraj in zaradi katerih nastajajo težave v prometu, pojavila pa se je tudi potreba po javnem stranišču. Tekom razprave je bilo ugotovljeno, da ima Šentjanž kot turistični kraj veliko znamenitosti in naravnih točk, ki bi pritegnile turista, a žal jih domačini še ne znamo izkoristiti. 

Pred koncem uradnega dela so nam gostje in predsedniki preostalih društev čestitali za uspešno delo ter izrazili željo, da se dobro sodelovanje z njimi nadaljuje. Na medsebojno sodelovanje društev je opozoril tudi predsednik KS Šentjanž Boštjan Krmelj in poudaril, da bomo le tako morda uspeli na področju turizma. Večer je tako minil v mirnem in prijetnem vzdušju.

Vesna Perko

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

Cerkev-na-Leskovcu.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.