Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

OZ TURISTIČNEGA DRUŠTVA ŠENTJANŽ, PETEK, 24. 2. 2012
OZ TURISTIČNEGA DRUŠTVA ŠENTJANŽ, PETEK, 24. 2. 2012
OZ Turističnega društva Šentjanž

Letošnji OZ smo imeli v petek, 24.2.2012 v Kamenškem, v zidanici Bregarjevih. Zbralo se nas je 35. Ob zakurjenem kaminu smo v čudovitem ambientu potrdili poročila za leto 2011 in prisluhnili planu dela, ter finančnemu planu za leto 2012, ki ga je podala predsednica TD Petra Majcen. Naše skupne ugotovitve so, da TD dela dobro, da smo zastavljene cilje preteklega leta izpeljali, ter da se bomo trudili in sledili planu dela tudi v letu 2012. Želje so velike. Tudi v bodoče nameravamo organizirati predavanja, Krekov pohod, Pohod po poteh Milana Majcna, sodelovati na žetvi in setvi Zlatih zrn, čistiti okolico, odstranjevati ambrozijo… Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo izpeljati tudi tiste zahtevnejše projekte, ki terjajo povezovanje z ostalimi društvi v kraju in so pomembni za celotno KS Šentjanž. Po končani razpravi smo ob cvičku in okusni hrani prijetno kramljali in želja, da Bučariado s skupnimi močmi poživimo in prireditev ohranimo.

Na OZ Turističnega društva je čas tudi za pogled nazaj in za zahvale najbolj marljivim. Predsednica TZOS Sevnica, ga. Cvetka Jazbec, je podelila priznanja TZO Sevnica najzaslužnejšim za delo na področju promocije turizma v KS Šentjanž, za leto 2011. Priznanja TZOS so prejeli: Jože Puc, Milena Bregar, Ani Koritnik, Petra Majcen, Milan Sotlar in Fanika Rupar.

Sabina Hočevar

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_iz_zraka.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.