Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

20211201 160853
20211201 160853

JULKA ŠTIH - STOLETNICA

"Moji domači lepo skrbijo zame, zato pa sem tako dolgo na svetu"

Gospa Julka Štih s Kamenice je 30. novembra 2021 praznovala 100. rojstni dan. Poleg vseh ostalih smo jo obiskali tudi šentjanški Jurjevalci in člani društva upokojencev Šentjanž. Bila je vesela našega obiska, še bolj pa ubranega petja pevcev ljudskih pesmi. S svojim prijetnim glasom se je pridružila Jurjevalcem in med petjem njej znanih melodij je neznansko uživala ter z nami večkrat nazdravila.

Dneve preživlja v družbi domačih, krajša pa si jih z branjem, gledanjem televizije in spremljanjem vsega, kar se dogaja okoli nje. Gospa Julka kljub letom sledi novostim. Pred leti je bila ob predlogu domačih, da bi imela telefon, najprej mnenja, da to ni zanjo, sedaj pa je telefon njen stalni spremljevalec in bi bila težko brez njega, saj jo povezuje z ljudmi, ki jih ima rada.

Po nekaj urah prijetnega druženja smo ji zaželeli zdravja ter obljubili, da še pridemo in skupaj zapojemo. Gospa Julka, iskrene čestitke ob vašem visokem jubileju. Srečno!

DU Šentjanž

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center_sever.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.