Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

04
04
Srečanje posavskih upkojencev na pohodu v Šentjanžu

V sklopu projekta Popotnik, ki ga vodi CPT Krško, poteka tudi festival pohodništva v Posavju. Eden od pohodov, ki se je oglaševal kot pohod po Pušelcu Dolenjske, se je zgodil v torek, 21. maja.2013

Na povabilo in pod pokroviteljstvom DU Šentjanž, gostilne Repovž, Sadjarstva Brečko in podjetja Armat,  je potekal pohod in druženje posavskih upokojencev. Zbralo se je okoli 190 pohodnikov iz vseh občin v Posavju. Pot je bila strasirana po obronkih Šentjanža. Odšli smo izpred gostilne Repovž, kjer so nam postregli s čajem, članice DU Šentjanž so poskrbele za sladke dobrote iz krušne peči. Po predstavitvi smo se podali proti Gaju in nato na Hom, kje nas je gostoljubno sprejela družina Brečko  s svojimi sladkimi dobrotami in jabolčnim sokom.  Zadovoljni pohodniki smo nadaljevali do Brinja,kjer smo imeli zaključek pohoda. Tu nam je družina Repše prijazno ponudila prostor pod kozolcem  ter  nas postregli  z dobrim cvičkom. Druženje  v tako idiličnem ambientu je bilo enkratno in pohodniki so zadovoljni odšli iz Pušelca Dolenjske. 

Za DU Šentjanž: Cveta Jazbec

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.