Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC 0017
DSC 0017
Veterani Šentjanža prvaki v nogometu

Zadnjo soboto v avgustu imajo že vrsto let zase rezerviran termin nogometni veterani.
22. tradicionalni nogometni turnir veteranov občine Sevnica je letos organiziralo ŠD Šentjanž v športnem parku pri OŠ Tržišče. Sodelovale so ekipe Blance, Jelovca, Loga, Sevnice, Studenca in Šentjanža. Kljub sončni pripeki so ekipe prikazale borbeno in atraktivno igro. Ekipe so bile dokaj izenačene, tako da je bil za vidnejšo uvrstitev potreben tudi kanček sreče. Domača ekipa je v polfinalu šele po kazenskih strelih premagala ekipo Loga, v finalu pa je s učinkovito igro nadigrala ekipo Sevnice. Tretje mesto je osvojila ekipa Blance. V zadnjih petih letih smo bili dvakrat drugi, enkrat tretji, letos pa smo končno dvignili pokal še za prvo mesto. Vse ekipe so prejele zahvalo za sodelovanje na turnirju, spominsko priznanje je prejel najstarejši udeleženec turnirja Alojz Udovč iz Jelovca. Pokala za najboljšega  strelca se je razveselil Milan Poljanec, za vratarja pa Dragan Tominc.
Po svečani podelitvi smo  v prijetnem vzdušju  pokramljali zadovoljni, da se je tekmovanje končalo, kar je najpomembnejše, brez poškodb in sklenili, da drugo leto na Blanci nadaljujemo s tradicijo.
Za finančno pomoč pri organizaciji turnirja se zahvaljujemo :  KS Šentjanž, Dvigala Prijatelj d.o.o., Gradbena mehanizacija Prijatelj Andrej s.p., Termoelektrarna Brestanica d.o.o., ELMEKS d.o.o., ELPMOND d.o.o., Športna zveza Sevnica.
Dragan Tominc

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spomenik_sredi_sentjanza.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.