Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

IMG 1619
IMG 1619
23. GASILSKE IGRE BREZ MEJa NA VELIKEM CIRNIKU

V soboto, 20. julija 2019, so na Velikem Cirniku potekale tradicionalne 23. Gasilske igre brez meja. Člani PGD Veliki Cirnik smo se že nekaj mesecev prej pripravljali na glavni dogodek našega društva. Iger se je udeležilo 19 ekip, ne samo iz Gasilske zveze Sevnica, ampak tudi od drugod. V treh mokrih in šaljivih igrah so tekmovalci morali pokazati svojo spretnost in iznajdljivost. Sledila je razglasitev in veselica z ansamblom Grom.
Naslednji dan smo organizirali »pušel'šank«. Po maši smo obiskovalcem ponudili pijačo, tako kot včasih pa je zaigral domač harmonikar.
Veseli smo, da se je naš trud pri organizaciji dogodka poplačal z velikim številom zadovoljnih obiskovalcev, k čemer je pripomoglo tudi lepo vreme. Hvala vsem članom za čas, ki ste ga namenili temu, da je bil dogodek tudi letos uspešno izpeljan.
Vse pa vabimo naslednje leto, da se tretji vikend v juliju zopet zberemo na Velikem Cirniku.

Člani PGD Veliki Cirnik

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.