Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

LENK8735
LENK8735
22. Gasilske igre brez meja - Veliki Cirnik

V soboto 21.7. so se na Velikem Cirniku odvile že 22-te mokro-šaljive gasilske igre brez meja. Igram je sledila vrtna veselica, kjer je goste čakalo obilo zabave, družabne igre ter kulinarične dobrote. Zabavali pa so nas fantje iz ansambla Vesela Dolina.
GIBM se je udeležilo 21 ekip. V ženski kategoriji so sodelovale tri ekipe, zmagale so tekmovalke iz Ševnice, druge so bile iz Primoža in tretje iz Šentjanža. V moški kategoriji pa je sodelovalo 18 ekip, zmagali so gasilci iz Pokleka, drugo mesto je osvojila Ševnica, tretji pa so bili fantje iz Zabukovja pri Mirni. Ostale ekipe, ki so se udeležile tekmovanja pa so bile naslednje: PGD Štatenberk, Gradbinci, PGD Podkum mesto, PGD Krmelj, PGD Primož, Hitro zbrani Trebelani, PGD Mokronog, PGD Svibno center, PGD Škofljica, PGD Dole pri Litiji, PGD Tržišče, PGD Bučka, PGD Šentjanž, Hrast Tržišče in PGD Selo pri Mirni. Veseli smo bili tudi obiska gasilcev iz DVD Čakovec, starodobnikov, ki so jih pripeljali iz društva Hrast Tržišče in konjenikov iz Šentjanža, ter seveda vseh ostalih obiskovalcev, ki se vsako leto znova vračajo na V. Cirnik. Z obiskom sta nas razveselila tudi predsednik KS Šentjanž, in predsednik gasilske zveze Sevnica.
Vsem tekmovalcem še enkrat čestitamo za dosežena mesta in se zahvaljujemo za udeležbo. Drugo leto pa se zopet, 3-tjo soboto v juliju, vidimo na Velikem Cirniku.
Gasilci PGD V. Cirnik

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_iz_zraka.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.