Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

OZ PGD Cirnik 2013 006
OZ PGD Cirnik 2013 006
Gasilske igre brez meja rdeča nit zbora Cirniških gasilcev

V ob obletnici obnovljenih prostorih PGD smo izpeljali volilni občni zbor. Potekal je ob lepo organiziranem in izpeljanem programu, ki je bil pripravljen na predhodnih sejah upravnega odbora društva. Tudi volitve so potekale tekoče in prinesle zamenjave na poveljniškem mestu, katerega sedaj opravlja Janko Kos, novi podpredsednik je Robi Dragan, mentor mladine pa je Tomaž Remar.

Za pomočnike so bili izbrani mlajši z namenom, da dobijo tudi oni več možnosti organizacije in vodenja. S prisotnostjo sta nas počastili podžupan občine Sevnica g. Janez Kukec, predsednik K.S. Šentjanž g. Boštjan Krmelj in visoki predstavnik G.Z. Sevnica g. Vinko Knez, ki je tudi pomagal predsedniku PGD Veliki Cirnik Jožetu Zaplatarju podeliti priznanja in napredovanja. Ob tej priliki je bilo podeljeno častno članstvo Alojzu Rozmanu, ki je vstopil v društvo v prvem letu ustanovitve. Cirniška tradicija letnih zborov je polna domačnosti, kar so v pozdravnih besedah potrjevali prisotni delegati devetih gasilskih društev, od katerih je bilo najbolj oddaljeno društvo iz Škofljice pri Ljubljani. 

Po uradnem delu je sledilo družabno srečanje ob harmoniki in postrežbi domačih gasilcev z uradnim povabilom na 17. Gasilske igre brez meja, ki bodo letos 20. julija od 15:00 ure dalje na Velikem Cirniku.

Zdravko Remar, PGD V. Cirnik

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.