Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Kviz gasilske mladine
Kviz gasilske mladine
Kviz gasilske mladine

Vsako jesen se mlade gasilke in gasilci udeležijo kviza gasilske mladine ter se v gasilskem znanju in spretnostih pomerijo s svojimi vrstniki iz drugih društev Gasilske zveze Sevnica.
19. kviz gasilske mladine GZ Sevnica je letos potekal 20. oktobra na Pokleku. Naše društvo sta predstavljali dve ekipi mladincev pod mentorstvom Jerneja Ermana in Vida Žganjarja. Ekipa, ki so jo sestavljali Sara Žganjar, Leja Musar in Alex Prijatelj, je osvojila tretje mesto, za katerega je bila nagrajena s priznanjem in pokalom ter se uvrstila na regijski kviz gasilske mladine. Drugo ekipo mladink PGD Šentjanž so na občinskem tekmovanju predstavljale še Manca Matjašec, Petra Knez in Laura Kramžar.
Regijski kviz gasilske mladine Posavja se je odvijal 23. novembra v Krškem. Ekipa mladincev se je v konkurenci iz celotnega Posavja uvrstila na 4. mesto.
Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujem za sodelovanje in čestitam za odlične rezultate.
Z gasilskim pozdravom »Na pomoč!«
Anja Plazar, predsednica mladinske komisije

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

cerkev_sv_nikolaja_v_budni_vasi.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.