Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

20170401 091136
20170401 091136
MK Junci na Čistilni akciji 2017

Prvo soboto v aprilu smo se tudi člani moto kluba Junci odpravili čistit našo okolico. Tako kot lansko leto, smo bili zadolženi za čiščenje poti od kalske doline pa vse do kamnoloma  Rupa. Tudi tokrat nismo našli veliko novih smeti, ampak so prevladovale stvari, ki so bile v gozd odvržene že pred časom. Tako smo našli avtomobilsko gumo, star štedilnik, veliko stare emajlirane posode, nekaj plastenk in folije. Na žalost pa nas je zelo negativno presenetilo, ko smo kmalu na začetku poti ob gozdu našli velik kup smeti, ki ga je nekdo pred kratkim odvrgel na to mesto. Tam smo našli potovalko iz blaga, v njej pa polno plastične posode, nekaj ponev, električni kalorifer, kot tudi del računalnika. Na koncu se je nabralo smeti za eno polno avtomobilsko prikolico. 

Izredno pomembno se nam zdi, da ta akcija poteka vsako leto saj si želimo, da bi ljudje postali bolj ozaveščeni kako pomembno je, da skrbimo za našo okolico. Z veseljem se udeležimo čistilne akcije in tudi na tak način poskrbimo, da je naše okolje čistejše in prijetnejše. 

Tina Bale

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_iz_zraka.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.