Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Maraton 1
Maraton 1
Vroč začetek 11. kolesarskega maratona

V soboto, 25.6.2016 je bilo na štartu 11. kolesarskega maratona po Mirnski dolini dobrih trideset stopinj celzija. Kolesarski klub Dolenjska balanca je naše društvo MK Junci povabilo v spremstvo kolesarskega maratona. Za letos so si zadali tri proge: veliki maraton v dolžini 51 km, mali maraton v dolžini 32 in družinski maraton v dolžini 12 km.

Letos jim je vreme malce ponagajalo, saj je kolesarje zmotil dež  in toča. Podrto drevo v Gabrijelah, pa so tik pred prihodom prve skupine odstranili člani PGD Krmelj. 

Vsi udeleženci so po zaključku prejeli spominsko medaljo, kolesarske nogavičke, rutico in zapestni trak organizatorja, pijačo na okrepčevalnicah ter malico. 

Organizatorju se zahvaljujemo za zaupanje pri sodelovanju na kolesarki dirki in se priporočamo za v naprej, kljub premočenosti in ohlajenosti na cilju.

Benjamin Sotlar

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.