Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Grude Bosna in Hercegovina februar 2018 101
Grude Bosna in Hercegovina februar 2018 101
Pester mesec nastopov šentjanških mažoret

V decembru smo imeli pester izbor  nastopov, ki smo jih uspešno izpeljali. Takoj ko smo zakorakali v novo leto pa ni bilo časa za počitek, saj nas je že čakal naslednji izziv, zato smo brez počitka trenirali naprej. Udeležiti smo se nameravali prvega festivala ALPE DUNAV ADRIA v kraju Grude v Bosni in Hercegovini. Na tekmovanje so bile povabljene vse skupine iz Slovenije, Hrvaške, ter Bosne in Hercegovine, tako da je bila konkurenca kar huda.  Iz Slovenije smo se tekmovanja udeležile mažorete iz petih klubov. V obeh kategorijah tako PON-POM kadet in palica kadet smo osvojile četrto mesto, kar pa ni pokvarilo našega vzdušja in gremo novim zmagam naproti.

Glede na to, da je bila velika večina deklet prvič v Bosni in Hercegovini, smo združili prijetno s koristnim in smo si ogledali tudi Međugorje in Mostar. Bili smo navdušeni, čeprav je še zelo veliko sledi od vojne. Cel vikend je bil eno samo zelo prijetno doživetje, tudi vzdušje v dvorani je bilo enkratno, skoraj domače čeprav smo bili daleč od doma. Čimvečkrat bi si želileli takih tekmovanj.

Na koncu vaš še povabimo na našo mažoretno prireditev POZDRAV ČEBEL, ki bo 03.03. ob 19.00 v KD Šentjanž, kamor smo povabili tudi goste. Vstop je prost, veseli bomo pa vsakršnega vašega prostovoljnega prispevka, ki ga bomo namenili nakupu novih uniform.

H.M.

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center_sever.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.