Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

POMPOM SKUPINA
POMPOM SKUPINA
Šentjanške mažorete na državnem tekmovanju

Minuli vikend, 7 in 8. maja, je v Novem mestu, v dvorani Leona Štuklja, potekalo 2. odprto državno tekmovanje Mažoretne zveze Slovenije, ki so ga gostile Novomeške mažorete.
Predstavila so se številna društva iz cele Slovenije, v različnih starostnih kategorijah in skupinah. V soboto, so se predstavile mažoretke v kategorijah Prvi korak, Cici korak ter solo in parih. V nedeljo pa so navduševale skupine s pom pomi ter skupine s palicami. Vzdušje v dvorani je bilo enkratno, mažorete pa so navdušile z svojimi točkami.
Med drugimi se je predstavilo tudi društvo, Društvo mažorete Šentjanž, ki se je po dobrem letu in pol delovanja prijavilo na prvo tekmovanje v kategoriji pom-pom - skupine kadet v figurativi in v paradi. V kategoriji prvi korak so se predstavila tri dekleta, ki so prvič sodelavala in so osvojila dve bronasti medalji ter priznanje. Skupina v kategoriji pom pomi kadet so dosegle nepričakovano 3. mesto, kar je veliko priznaje za dekleta, trenerko in za starše, ki dekleta podpirajo. Dekleta so si tako pridobila vstopnico na evropsko tekmovanje, ki bo septembra. Čestitamo.

Marjetka Erman

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.