Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

»Ujeti trenutki« -  odprtje fotografske razstave Marjetke Erman
»Ujeti trenutki« - odprtje fotografske razstave Marjetke Erman
»Ujeti trenutki« -  odprtje fotografske razstave Marjetke Erman

V četrtek 4. februarja 2015 smo se zbrali v knjižnici Sevnica na odprtju samostojne fotografske razstave Marjetke Erman. Marjetka Erman je članica kulturno, umetniške sekcije KUS Kulturno umetniškega društva Budna vas je velika ljubiteljica umetnosti in kulture, še posebej z veseljem prime v roke fotoaparat in z njim ujame trenutke v objektiv, ob tem pa nastajajo lepe fotografije. Najraje fotografira naravo in njene lepote, a tudi portreta se loti.

Ob spodbudi društva se je odločila, da izbere nekaj fotografij in pripravi za razstavo, ki bo na ogled obiskovalcem knjižnice Sevnica do 2. marca 2015.

Kulturni program ob odprtju smo pripravili člani društva: Ljudske pevke Solzice z ljudskim prepevanjem, Marjetka Erman in Marija Bajt s svojo poezijo, Anja Petrovič, Lea in Ožbej Florjančič in Aleksandra Sigmund Krajnc pa z otroškimi pesmicami. Povezovanje je bilo delo, kot že večkrat do sedaj Veronike Sigmund.

Pohvalne besede o razstavi sta izrazila koordinatorka JSKD IO Sevnica Katja Plibernik in predsednik ZKD Sevnica Jože Novak.

Za Kulturno umetniško društvo Budna vas

predsednica Magda Sigmund

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.