Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

P9280030
P9280030
KUD Budna vas popestrilo Šentjanško Bučeriado

KUD Budna vas se je letos odločilo, da poleg izdelave bučnega aranžmaja še dodatno popestri dogajanje na Šentjanški Bučeriadi. Člani Likovne sekcije ART lipa  do 6.10.2013 v Kulturni dvorani razstavljajo svoja dela, ki so jih ustvarjali na svojih delovnih srečanjih pod vodstvom Elene Sigmund. V petek 27.9.2013  zvečer  so najmlajši člani društva v kulturni dvorani Šentjanž uprizorili otroško gledališko predstavo Rdeča kapica. Ob pomoči članov Kulturno, umetniške sekcije so v zelo kratkem času naštudirali predstavo po scenariju Veronike Sigmund. Kostume je prispevala Mojca Musar, za masko je poskrbela Klara Musar.  Pred skoraj polno dvorano so svoj igralski krst dobro prestali in popestrili večer obiskovalcem, za kar se jim je zahvalila predsednica društva.

Sivo in deževno nedeljsko popoldne  29.9.2013  je maloštevilni publiki pravljično obarval Franci Rogač, ki je za začetek ustvaril novo pravljico pri kateri so ustvarjalno sodelovali prisotni otroci. S tem je, kot sam pravi, dokazal, da je pravi pravljičar. Predstavil je svoje pravljice,ki so bile že izdane in zapel nekaj otroških pesmic. Skupaj s podžupanom Gospodom Žnidaričem smo mu zaželeli še veliko pravljic s srečnim koncem v katere moramo verjeti vsi mladi in stari otroci.

Tekst in fotografije Magda Sigmund predsednica Kulturno umetniškega društva Budna vas

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spomenik_sredi_sentjanza.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.