Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Otroci ustvarjali v Musarjevem gozdu
Otroci ustvarjali v Musarjevem gozdu
Otroci ustvarjali v Musarjevem gozdu

V soboto 29. Junija so se v hladni senci Musarjevega gozda odvijale otroške likovne delavnice na prostem, ki jih je pripravilo Kulturno umetniško društvo Budna vas likovna sekcija ART lipa. Vodila jih je profesorica likovne pedagogike Elena Sigmund, pomagali pa so ji člani likovne sekcije. Ob petnajsti uri se je zbralo kar lepo število predšolskih in šolskih otrok. Najmlajši so s seboj pripeljali tudi babice ali mamice ali pa kar starejše brate ali sestre. Radovedno so poslušali navodila Elene in se veslo lotili ustvarjanja. V dveh skupinah so nastajala različna slikarska dela, ki so jih obesili na vrvico napeto med drevesi, da so se posušila. Spoznali so kako ob zabavnem delu nastanejo prav imenitni izdelki. To spoznanje in znanje bodo lahko uporabili za krajšanje počitniških dni.

Sodeč po njihovih obrazih, so bili vsi udeleženci zadovoljni in veseli. Organizatorji upamo, da bodo pridobljeno znanje s pridom uporabili in se z veseljem udeležili naslednjih delavnic.

Magda Sigmund, predsednica Kulturno umetniškega društva Budna vas

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

pogled_iz_zvonika.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.