Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC06966a
DSC06966a
Naša pesem

V soboto 20. aprila zvečer je kulturno umetniška sekcija Kulturno umetniškega društva Budna vas pripravila v kulturni dvorani Šentjanž lep kulturni dogodek. Za uvod in zaključek je raztegnil meh svoje harmonike eden od najmlajših članov Anton Zavrl. Matija in Neža Musar, Robi Razpet in Aleksandra Sigmund Krajnc pa so se predstavili z recitacijami. Ustvarjalke poezije Eva Keber in Marija Bajt so prebrale svoje stvaritve. Mojca Musar je prebrala pesem od Marjetke Erman, ki zaradi bolezni ni mogla prisostvovati sama. Kot gost se je s svojimi pesmimi predstavil gospod Jožef Žnidarič iz Ledine pri Sevnici, ki je tudi podžupan občine. Za popestritev so Ljudske pevke Solzice zapele dve ljudski. Program je povezovala Veronika Sigmund. Predsednica Magda Sigmund se je zahvalila vsem obiskovalcem,  nastopajočim, oblikovalcem in še posebej gostu za lep večer in jih povabila na druženje še po končani prireditvi.

Gospod Jožef Žnidarič je vse skupaj pozdravil tudi v imenu občine, se zahvalil za prijazno povabilo k sodelovanju in vsem, ki so s srcem prišli poslušat kar je bilo podano iz srca, kot je dejal.

Večer se je nadaljeval v prijetnem druženju.

Tekst in fotografije predsednica

Kulturno umetniškega društva Budna vas

Magda Sigmund

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

cerkev_na_leskovcu.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.