Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Izdelovali torto iz wc papirja
Izdelovali torto iz wc papirja
Izdelovali torto iz wc papirja

V soboto zvečer 9. marca je Kulturno umetniško društvo Budna vas pripravilo pri družini Skoporc-Zavrl na Brunku delavnico izdelave torte iz wc papirja in rož iz barvastega papirja. Šestnajst udeleženk je pod vodstvom gospe Marije Oven iz Radeč ustvarjalo torte iz wc papirja. Po končani izdelavi tort, so se lotile, še izdelave različnih rož iz barvastega papirja. Nekatere so izdelale rože iz wc papirja, nekatere pa iz krep papirja. Nastale so prav zanimive cvetlice različnih barv in oblik, katere so porabile za okrasitev tort.

Kot je dejala gospa Marija: < Je pri izdelavi takšne torte potrebno uporabiti svojo domišljijo. Upoštevati pa je potrebno tudi kolikšno vrednost naj ima ta torta. Od tega je odvisno kakšne materiale bomo uporabili pri njeni izdelavi. Osnovni material pa je wc papir, ki vedno prav pride vsakemu in zato je dobrodošlo darilo s pridihom dobre volje in šaljivosti.>

Dobre volje in vsaka s svojo torto pa smo se ta večer razšle udeleženke teh delavnic.

Za Kulturno umetniško društvo Budna vas zapisala in fotografirala

Magda Sigmund predsednica

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.