Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

20180519 195141
20180519 195141
10 let Krekove konjenice

Minuli vikend smo v Društvu rejcev in ljubiteljev konj Šentjanž praznovali 10 let delovanja Krekove konjenice. Po pozdravu in nagovoru stotnika Francija se je kolona 22 konjenikov podala na pot do Dobovice, kjer smo se konjeniki okrepčali z okusnim kosilom v gostilni Pr Krajan. Lepo in sončno vreme je spremljalo konjenike nazaj do društvenega kozolca, kjer je po razpustu konjenice sledil kulturni program. Skozi desetletje našega dela nas je popeljal povezovalec programa Boštjan Repovž, otroci naših konjenikov, pod vodstvom Gordane in Joži, pa so nas z igro, malo hudomušno, a nadvse ganljivo popeljali na začetek Krekove poti in prikazali svečano zaobljubo in sprejem prvih članov v Krekovo konjenico. Ob koncu programa  pa smo bili veseli iskrenih besed pohval in lepih želja, ki so jih izrekli g. župan Srečko Ocvirk, predsednik društva Boštjan Krmelj ter g. župnik Janez Cevec. Po večerji, pa smo slovesno razrezali torto naše mojstrice Adrijane in se ob zvokih mladega ansambla Še mal pa smo se veselili še pozno v noč.

Krekova konjenica se zahvaljuje vsem domačim in gostujočim konjenikom, našemu mlademu konjeniškem naraščaju in njunim mentoricama, povezovalcu Boštjanu, ansamblu Še mal, vabljenim gostom ter vsem, ki ste kakorkoli sodelovali.

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

travniki_v_hinjah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.