Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

6
6
Ličkanje koruze in ustvarjalni delavnici

V četrtek, med tednom otroka, smo članice Društva prijateljev mladine Šentjanž v sodelovanju z Društvom rejcev in ljubiteljev konj pod konjeniškim kozolcem organizirale ličkanje koruze. V kupu koruze se je za vse delovne udeležence našlo kar nekaj sladkih radosti, ki so pripomogle, da je bilo delo hitro opravljeno. Kasneje so se lahko pridružili na ustvarjalnih delavnicah, kjer so si za spomin izdelali rožo ali mozaik iz semen. Pri kozolcu je okolica primerna za gibalno sprostitev in otroci so si privoščili tudi to. Za konec so se lahko posladkali s pečenim kostanjem, domačo potico ocvirkovko, napolitankami in sokom ter čajem. Vreme nam je bilo naklonjeno, saj se je ličkanja in ustvarjalnih delavnic udeležilo preko 40 otrok in staršev. 

V zadovoljstvo nam je, da se teh druženj udeležujete v takem številu in veselimo se naslednjih ustvarjalnih delavnic v čarobnem mesecu decembru. 

JK

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

puslc_dolensjke.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.