Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozepuc@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

Prijava

DSC02628
DSC02628
Učenci OŠ Šentjanž občinski prvaki v »Kaj veš o prometu«

V sredo, 21. 5. 2014, je v Sevnici potekalo 46. občinsko kvalifikacijsko tekmovanje »KAJ VEŠ O PROMETU«. Udeležili so se ga tudi učenci OŠ Milana Majcna Šentjanž. Tekmovanje je bilo sestavljeno iz preverjanja teoretičnega znanja prometnih predpisov, spretnostne vožnje na poligonu ter praktične vožnje v prometu.

Našo šolo so zelo uspešno zastopali naslednji učenci: Vid Žganjar, Nina Rman, Matic Prijatelj, Miha Lamovšek, Grega Krmelj in Jernej Erman.
Učenci OŠ Šentjanž so na tekmovanju v skupnem seštevku dosegli najmanj kazenskih točk in osvojili odlično 1. mesto ter tako postali občinski prvaki.
Najuspešnejši učenec iz naše šole je bil Vid Žganjar, ki je kot posameznik osvojil 1. mesto in se tako uvrstil na državno tekmovanje »Kaj veš o prometu«, ki bo v soboto, 31. 5. 2014,
v Brezovici pri Ljubljani. Zmagovalec je za svoj uspeh prejel lepo nagrado, in sicer novo gorsko kolo.
Tudi 2. mesto je pripadalo OŠ Milana Majcna Šentjanž. Osvojila pa ga je Nina Rman.
Vsem učencem ISKRENE ČESTITKE! Zopet ste dokazali, da ste NAJBOLJŠI!
Mentorica Alja Felser
OŠ Milana Majcna Šentjanž

DSC02634

DSC02634

temperatura

Birna vas - Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

QRA Sevnica

QRA logo

FB prijatelji

Lepote Šentjanža

puslc_dolensjke.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2017. Vse pravice pridržane.