Kažipot

  Iskanje

  Povabilo

  Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

  FB prijatelji

  DSCN0769
  DSCN0769
  Koncert Septeta Fortuna in Klape Komiža

  V okviru vikenda dalmatinske glasbe, ki ga je organiziral KŠTM Sevnica in občina Sevnica s partnerji, je v telovadnici Osnovne šole Šentjanž, 11.05.2014, potekal koncert Septeta Fortuna in klape Komiža.

  Dekleta smo se zelo veselile ponovnega srečanja s klapo, saj je preteklo kar nekaj časa odkar smo gostovale pri njih na otoku Vis. Na koncertu so sodelovali Šentjanški jurjevalci in Trio Adio iz Radeč, ki je program popestril z izvedbo priredb znanih pesmi. Klapa pa nas je navdušila s prepevanjem ljubezenskih dalmatinskih pesmi. Ob koncu koncerta, ki ga je povezovala Jožica Pelko, smo skupaj zapeli še vsem znano Ružo crveno. Zaradi dobrega vzdušja v telovadnici ja klapa Komiža zapela še nekaj dodatnih pesmi. Za pomoč in organizacijo koncerta se zahvaljujemo vsem sponzorjem, KŠTM- ju Sevnica, Toniju Prahu iz Sevnice ter zakoncema Šalamon in Bregar.

  Septet Fortuna

  temperatura

  Šentjanž

  Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

  Birna vas

  Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

  Slika v živo

  Šenthanž v živo

  LOGO I FEEL SLOVENIA

   

  logo TZS

   

  Logo QRA

  Lepote Šentjanža

  sentjanz_iz_zraka.jpg

  www.sentjanz.si

  Copyright © 2019. Vse pravice pridržane.