Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

trgatev 2018 1
trgatev 2018 1
Trgatev v društvenem vinogradu

Po lanski pozebi so letos trte zopet bogato obrodile. 26 različnih sort trt, katere so zasajene v društvenem vinogradu sredi Šentjanža, je skupaj s svojo Mamo, potomko najstarejše trte, dobro kljubovalo vsem vremenskim nevšečnostim letošnjega leta. Brane Karlič, ki je prevzel skrb za zdravje vinograda, je svojo nalogo več kot odlično opravljal, seveda pa mu je pri tem pomagal tudi nepogrešljivi Igor Jevševar. 

V torek, 18.septembra se nas je zbralo lepo število vinogradnikov-botrov, ki smo veselo odstranili mreže in potgali grozdje, katerega bo s svojimi zlatimi izkušnjami predelal v vino Erman Stane. S svojo prisotnostjo sta nas počastila tudi direktorica KŠTM Mojca Pernovšek in župan občine Sevnica, Srečko Ocvirk. Ob dobri malici in društvenem vinu smo strnili vtise letošnjih tgatev in se zadovoljni razšli.

Vabimo vse, ki se želite pridružiti botrom v našem vinogradu, da to storite čim prej. 

Renata Kuhar, predsednica DV Šentjanž

trgatev 2018 2

trgatev 2018 2

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.