Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

cistilna 2017
cistilna 2017
Čistilna akcija 2017

V tednu od 23. 3. do 2. 4. smo zavihali rokave in ob cestah ter peš poteh pobrali razpršene odpadke, ki jih večinoma odvržejo nevestni in nekulturni vozniki in njihovi sopotniki, ki ne znajo ceniti narave in njenih danosti.
109 prostovoljcev iz prav vseh delujočih društev v Šentjanžu, učenci OŠ in otroci iz vrtca so skupno nabrali 65 110-litrskih in 5 manjših vreč smeti. Razveseljiv podatek pa je, da je bilo letos kar 35 vreč smeti manj kot preteklo leto. Na nekaterih lokacijah bistveno manj, na nekaterih pa celo več. Še vedno pa se ob cesti najdejo odslužene avtomobilske gume, star štedilnik, železni odpadki.

Nedvomno je čistilna akcija dobro uspela, vsak prostovoljec, ki je v njej sodeloval, pa je na svoj način opravil dobro delo, za kar se mu TD Šentjanž kot organizator iskreno zahvaljuje.
Milena Šeško Bregar, Turistično društvo Šentjanž

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

travniki_v_hinjah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.