Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Člani vinogradniškega društva so očistili traso v Breškem
Člani vinogradniškega društva so očistili traso v Breškem
Pomladno urejanje – čistilna akcija 2015

Za nami je še ena uspešna čistilna akcija, ki je potekala v času od 7. do 19 aprila , tako kot vsa pretekla leta so se je udeležili člani  prav vseh delujočih društev v našam Šentjanžu. 123 odraslih oseb in, kot pravi gospa ravnateljica šole, vsi osnovnošolci in vrtičkarji so skupaj nabrali 79 velikih in 5 manjših vreč odpadkov.

Žal pa se vsebina smeti ni prav nič spremenila, še vedno prevladujejo plastenke, pločevinke in cigaretne škatlice, pa tudi količina smeti se to pot ni zmanjšala ampak celo povečala, res samo za eno vrečo, pa vendarle...

Zelo pohvalno pa je, da so se  člani društev prijazno odzvali in ločeno pobirali pločevinke in zamaške in se tako pridružili Turističnemu društvu Šentjanž, ki že celo leto  aktivno sodeluje pri dobrodelni akciji zbiranja zamaškov in pločevink za bolno deklico, Laro Janežič iz Mladetič. Kar  precej vreč, predvsem pločevink se je nabralo, Hvala vam !

Vsi skupaj smo zopet naredili dobro delo, mati narava nam je hvaležna, uživajte v njej in ob poteh občudujte prebujajoče zelenje  brez smeti.

Šentjanž,  20.04.2015

TD Šentjanž, Milena Š. Bregar 

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.