Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

P1010002a
P1010002a
Nogometna ekipa Armat Šentjanž na turnirju veteranov občine Sevnica

Kot vsako leto, je tudi letos zadnjo soboto v avgustu potekal že 18. tradicionalni nogometni turnir veteranov občine Sevnica, letos na travnatem igrišču na Logu. Na turnirju je sodelovalo 8 ekip nogometašev veteranov, starih 40 let in starejših. V lanskem letu se je turnirja prvič udeležila tudi ekipa Šentjanža, ki je zamenjala ekipo Tržišča, ki je odpovedala sodelovanje.

Že prvo leto sodelovanja na tem turnirju nam je uspelo priti do finala, kjer smo morali priznati premoč ekipe Loga, ki je večkratni zmagovalec tega turnirja in prvak veteranske lige. Letos smo po skupinskem delu, kjer smo igrali z ekipami Studenca, Jelovca in Boštanja, brez poraza osvojili 1. mesto v skupini. V polfinalu je bila naš nasprotnik  ekipa Bučke, ki smo jo prav tako premagali in prišli kot edina neporažena ekipa turnirja  do finala. V finalu smo se tako kot preteklo leto srečali z ekipo Loga in v zelo izenačeni tekmi z nekaj zamujenimi priložnostmi za zmago ob koncu izgubili  z 1:2. Na turnirju je prišlo tudi do nekaj poškodb igralcev, sicer ne hujših, kakšna mišica se je poškodovala, tudi mi smo imeli to smolo. Zaradi poškodb obeh vratarjev, smo bili prisiljeni v gol postaviti našega igralca in rezervnega vratarja Hajnšek Kristjana, ki  je branil odlično in bil na koncu proglašen za najboljšega vratarja turnirja, kar je tudi pripomoglo k osvojitvi 2. mesta. Pohvaliti moramo organizatorje turnirja, ki so poskrbeli da je vse potekalo brez problemov. Naslednje leto je organizator turnirja ekipa Bučke. Pravijo, da gre v tretje rado, morda prihodnje leto pridemo spet do finala in  tudi zmagamo, potrudili se bomo.

 

Repše Toni

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.