Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Izlet 2019 3
Izlet 2019 3
Izlet PGD Veliki Cirnik

Za nami je poletje, ko smo ponovno uspešno izpeljali Gasilske igre brez meja, se udeležili mnogih tekmovanj ter izpeljali kar nekaj delovnih akcij. Z namenom, da se tudi člani sprostimo, smo v soboto, 2. novembra, organizirali izlet. 

Najprej smo se ustavili pri PGD Krka, kjer so nas njihovi člani prijazno sprejeli ter nam povedali nekaj o samem društvu in njegovi zgodovini. Ogledali smo si sušilnico sadja v Gradežu pri Turjaku, kjer sadje sušijo po 80 let starem tradicionalnem postopku. Pot smo nadaljevali proti Kočevskem. Tudi tukaj so nas prijazno sprejeli člani PGD Kočevska Reka. Po malici smo si ogledali bunker Škrilj. Zgrajen je bil v času hladne vojne, pred kratkim pa so ga šele odprli za javnost. Na koncu smo si ogledali vas Gotenica. Večer smo zaključili pri gasilskem domu ob dobri hrani in pijači.

Robi Dragan

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

cerkev_sv_nikolaja_v_budni_vasi.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.