Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

20150530 161001
20150530 161001
Dnevna vožnja Učka

Člani MK Junci smo izkoristili prijetno sobotno vreme in se odpravili na dnevni izlet z motorji. Kot običajno, radi poiščemo kake nove stranpoti z lepimi ovinki in razgledi.

Tako smo se med drugim odpravili na nov cestni odsek imenovan Medvedje Ride. To je odsek, ki pelje iz Gotenice preko hribov v dolino Petra Klepca  do Osilnice. Nato smo se preko Gorskega Kotarja in nacionalnega parka Risnjak pripeljali do Rijeke.

Ustavili smo se še na motodromu Grobnik in si ogledali dirko klasičnih motociklov razreda 500 ccm. Nadaljevali smo po vijugastem vzponu vse do vrha hriba Učka, ki je s svojimi 1396 metri nad morjem, najvišji vrh na istrskem polotoku. Ko smo se naužili svežega zraka in krasnih pogledov na morje, smo se odpeljali nazaj proti Šentjanžu, natančneje v Hinje, kjer smo za konec obiskali še Benjamina, ki se zaradi nedavne prometne nezgode še nekaj časa ne bo mogel voziti z nami.

Ob klepetu o doživetjih tega dne, je čas hitro minil in upamo, da smo mu vsaj malo skrajšali čas njegovega sicer dolgotrajnega okrevanja.

Predsednik MK Junci Roman Bale

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center_sever.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.