Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

20150419 112025
20150419 112025
Junci obnovili znanje varne vožnje z motorji

Pomlad je že nekaj časa tu in z njo tudi čedalje več motoristov v prometu. Ob začetku motoristične sezone je tako Moto klub Junci tudi letos v sodelovanju s Postajo prometne policije Novo mesto organiziral varno vožnjo za vse motoriste. Vsi, ki smo udeleženi v prometu si želimo čim večjo varnost in k temu pripomore tudi vsakoletno obnavljanje znanja varne vožnje.

Tako sta nam dva pripadnika Prometne Policije Novo mesto teoretično na izredno jasen in zanimiv način razložila pravila varne vožnje, nato pa nam na poligonu to tudi praktično prikazala.  Prisotnih je bilo 15 motoristov, in vsi so preizkusili svoje sposobnosti vožnje na poligonu, hkrati pa so prejemali tudi koristne napotke od policistov in tako dobili možnost izboljšati svojo vožnjo. Glede na to, da je tečaj varne vožnje brezplačen in se ga lahko udeleži vsak motorist, bi bili veseli, da se v prihodnje tega dogodka udeleži še več motoristov, saj  nam taka letna osvežitev teoretičnega in praktičnega znanja vožnje pred začetkom nove sezone zelo koristi in nam lahko tudi reši življenje.

Na tem mestu bi se radi zahvalili članom Postaje prometne policije Novo mesto za njihovo sodelovanje in širjenje njihovega znanja, zahvala pa gre tudi podjetju Armat, ki nam je tudi letos dovolilo, da je varna vožnja s poligonom potekala na ploščadi pred njihovim podjetjem v Krmelju. Hvala tudi vsem udeležencem in želimo vam ogromno srečno prevoženih kilometrov.

Tina Bale   

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

puslc_dolensjke.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.