Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

6
6
Moto klub Junci že tradicionalno v Mirni Peči

Na Velikonočni ponedeljek smo se tudi letos motoristi moto kluba Junci odpravili na že 17.  vseslovenski blagoslov motorjev v Mirni Peči. Odhod na omenjeno prireditev je za nas postal že tradicionalen. V Mirni Peči se je zbralo na tisoče motorjev, ki so popolnoma zapolnili ves kraj. Namen srečanja in blagoslova ni zgolj sestajanje motoristov, temveč javnost in motoriste pred začetkom motoristične sezone opozoriti na prometno varnost, ki se z vsakim letom izboljšuje.

Vožnja z motornim kolesom ni le način premikanja, temveč  tudi enkraten občutek pustolovščine, svobode in sprostitve. Prinaša pa tudi tveganje, ki ga mora vsak motorist dobro poznati. Ni dovolj le kupiti motor in opremo ter opraviti vozniški izpit. Na cesti je potrebno veliko razsodnosti, strpnosti, discipline ter vozniških izkušenj. Motoristi smo ena najbolj ogroženih skupin udeležencev v prometu, zato ni nenavadno, da se število udeležencev blagoslova iz leta v leto povečuje. Kljub sončnemu jutru se je kasneje ohladilo in popoldne nam je zagodla še prava snežna ploha. Zagrizene člane moto kluba tudi to ni ustavilo in vsi smo se srečno vrnili na svoje domove. 

Predsednik MK Junci, Roman Bale

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

pogled_iz_zvonika.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.