Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

stanovnik1
stanovnik1
Avanturistične zgodbe, ki jih pišejo motocikli

V petek 14. novembra smo v Šentjanžu gostili prav posebnega gosta. Gosta, ki se redno udeležuje največje in najtežje dirke na svetu, imenovane Dakar. Z nami je večer preživel motorist Miran Stanovnik, ki dirka ob boku s profesionalci svetovnega kova in posega po zavidljivo visokih uvrstitvah. S svojimi dolgoletnimi udeležbami na puščavskih dirkah, je doživel že ogromno adrenalinskih in avanturističnih izkušenj, katere je bil pripravljen ta večer deliti z nami. Svoje zgodbe iz motorističnih dirk je podprl tudi s slikami in kratkim filmom, ki je bil posnet o njegovem dirkanju, iz strani televizijske hiše Eurosport. Dodobra napolnjena dvorana obiskovalcev je z veseljem požirala vse zgodbe in izkušnje, katere je Miran kar stresal iz rokava. Poskrbel je, da iz dvorane nihče ni odšel ravnodušen.

Večer je kar prehitro minil in obiskovalci smo imeli še veliko vprašanj za Mirana. Na koncu je razdelil nekaj svojih kartic in kar veliko avtogramov, saj se ne ponudi pogosto priložnost, da v Šentjanž zanese tako velikega asa, kot je »puščavski lisjak«, Miran Stanovnik.

Predsednik MK Junci, Roman Bale

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

puslc_dolensjke.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.