Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

4
4
Moto klub Junci občni zbor 2014

Občni zbor Moto kluba Junci se je izvedel v petek, 14.03.2014, ob 19. uri, v Breškem. Dosedanji predsednik Primož Strnad je pozdravil vse zbrane člane, prisotnih je bilo 23 članov od 28, kateri so bili včlanjeni v preteklem letu. Predsednikov štiri letni mandat je potekel, zato se je vsem zahvalil za podporo in izrazil upanje, da bo klub tudi v prihodnje dobro deloval in pridobil še nove člane. Moto klub Junci obstaja že štiri leta, kolikor je dolg en mandat. Zato je bilo potrebno določiti novo delovno predsedstvo, ki ga je predlagal bivši predsednik kluba.

Vodenje občnega zbora je nato prevzel Stane Erman, ki je določil verifikacijsko komisijo. Verifikacijska komisija je preštela vse prisotne, zbralo se je 23 članov kluba, kar predstavlja več kot polovico vseh včlanjenih, zato so tako občni zbor, kot tudi volitve veljavne.

Predsednik Primož Strnad je podal poročilo o preteklem delu kluba. V letu 2013 je klub organiziral različne aktivnosti. Pred začetkom motoristične sezone je klub v sodelovanju s Prometno policijo Krško organiziral varno vožnjo. Ta dogodek je bil dobro obiskan in sprejet s strani članov. Organizirali smo tudi skupno vožnjo na tradicionalen blagoslov motorjev v Mirno Peč, nekaj članov se je skupaj odpravilo tudi na izlet na Sljeme na Hrvaško. Že tradicionalno so se člani kluba udeležili tudi krvodajalske akcije, sodelovali so pri čistilni akciji, aktivno pa smo sodelovali tudi pri organizaciji miklavževanja.

Ker je pretekel mandat obstoječemu vodstvu kluba, smo na občnem zboru izvedli tudi volitve. Predsednik Primož Strnad je za svojega naslednika predlagal Romana Bale. Vseh 23 prisotnih članov je novega predsednika potrdilo. Novi predsednik, je predlagal tajnika/blagajnika, upravni odbor, nadzorni odbor in disciplinsko komisijo, katere je ravno tako potrdilo vseh 23 prisotnih članov.

Novo izvoljeni predsednik Roman Bale se je vsem prisotnim zahvalil za zaupanje in povedal, da si bo prizadeval za dobro in uspešno delovanje kluba, za čim več aktivnosti kluba, za razporeditev nalog med čim več članov ter tudi za pridobivanje novih članov.

Že 6. aprila 2014 bo za začetek sezone varna vožnja v sodelovanju s Postajo prometne policije Novo mesto na parkirišču podjetja ARMAT v Krmelju.

V letu 2014 se bo  sodelovalo na različnih projektih: čistilna akcija, krvodajalska akcija ter miklavževanje. Poleg že omenjenih pa organizacija večjega števila različnih enodnevnih in večdnevnih klubskih voženj, kot tudi prispevanje k širši skupnosti z organizacijo projektov namenjenih širši javnosti – potopisna predavanja,…

Potrebno je tudi aktivno pridobivanje novih članov, najboljše vabilo pa so seveda uspešne prireditve, ki jih organizira klub. Poleg že navedenega je novi predsednik poskrbel tudi za nove ugodnosti članov in sicer je vsem članom kluba uredil kartice popustov v motoristični trgovini BS center. 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.