Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Intenzivni vikend 2013
Intenzivni vikend 2013
Intenzivni vikend 2013

Člani mladinskega društva Šentjanž, smo se tako kot vsako leto odpravili na Primorsko, natančneje v Premančan, kjer smo se od 8.-10.3. intenzivno ukvarjali z našimi prihajajočimi projekti v tem letu.
Glavne teme vikenda so bile Dan mladosti, ŠentROCKjanž ter Vaška veselica.
V letošnjem letu smo se odločili izpeljati naš na novo zasnovan projekt, ki bo izpeljan v sklopu dneva mladih. Dan mladosti, kot smo ta projekt poimenovali, bo izpeljan v soboto, 25.5., na katerega vabimo osnovnošolce ter srednješolce in potrudili se bomo, da bodo mladi z nami preživeli kar se da prijetno popoldne.

Dan bo obarvan precej športno, saj bomo medse povabili košarkarja, ki bo mladim pokazal ter razložil nekaj osnovnih košarkarskih pravil, gibov ter trikov,  za tem bomo odigrali tudi kakšno tekmo, poleg tega pa se bomo odpravili tudi na sprehod z baklami. Na dogodek bomo še spomnili in kmalu posredovali tudi dodatne informacije.
Ob koncu poletja pa nas čaka že tradicionalni vikend rocka in narodnozabavne glasbe, ŠentROCKjanž ter Vaška veselica, ki bosta letos potekala 30. In 31. avgusta. Skupina, ob kateri bomo v petek uživali ob ritmih rock glasbe je KokBand, v soboto pa nas bo na veselici zabaval Ansambel Petra Finka, pripravljamo tudi srečelov.
Intenzivni vikend je bil uspešen, združili smo prijetno s koristnim, sedaj pa nas čaka še ogromno dela, da bodo vsi naši načrti ter projekti izpeljani tako, kot si želimo. Upamo, da bo leto kar se da uspešno in da nas boste krajani pri našem delu podpirali še naprej.
Saša Tominc, Mladinsko društvo Šentjanž

 temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

Cerkev-na-Leskovcu.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.