Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

prireditev 2018 2
prireditev 2018 2
Mažorete s Pozdravom čebel pričele novo sezono

V soboto 3. marca je v kulturni dvorani Šentjanž potekala prireditev Mažoretnega društva Šentjanž z naslovom Pozdrav čebel. Ker je letos naša mini obletnica, to je namreč naša že 5. prireditev po vrsti,  smo se odločili, da pripravimo le-to malo drugače obarvano. Letos je leto čebel in ker so uniforme društva v njihovih barvah, smo za rdečo nit prireditve izbrali malo nagajivo, čebelico Majo. Skozi gledališko plesno uprizoritev, ki smo jo oblikovali po njenem rahlo nagajivem zgledu, so se nam na odru poleg njenih prijateljev Vilija in Flipa pridružili tudi povabljeni gostje. Našemu povabilu so se prijazno odzvali vokalna skupina Fortuna iz Šentjanža, skupina Mokre tačke iz Mokronoga,  ter mladi šentjanški ansambel, ki nastopa pod imenom Šentjanci. Ti so za vzdušje v dvorani poskrbeli tudi po prireditvi. Glasbo za nastope smo izbirali na tematiko čebel, oziroma pomladi. Večino točk so pripravila naša dekleta, pa tudi kak fant se je našel vmes. Na prireditvi so pokazale svoje talente prav vse naše mažorete, tudi najmlajše iz obeh cici skupin iz Šentjanža ter Mokronoga. K sodelovanju smo povabili tudi starše mažoret, ki so po prireditvi pripravili manjšo pogostitev, za kar se jim najlepše zahvaljujemo. Nekaj dni po prireditvi smo že trenirali dalje za naše nove izzive. Poleg naših nastopov se pripravljamo že na državno prvenstvo, ki bo 19. in 20. maja v Brežicah. 

Še enkrat se zahvaljujemo vsem, ki ste kakorkoli prispevali k izpeljavi prireditve, ter tudi vsem, ki ste si prireditev prišli ogledat in s tem podprli naša dekleta. Še posebej pa se zahvaljujemo vsem za prostovoljne prispevke, ki ste nam jih namenili za nakup novih, še bolj prepoznavnih uniform.  Uniforme bomo predstavili novembra na koncertu, ki ga pripravljamo skupaj z ansamblom Pogum v športni dvorani Šentjanž.  Lepo vabljeni v našo družbo.

H.M.

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.