Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

28
28
"Mažorete se predstavijo"

29. april, je svetovni dan plesa in v Šentjanžu na Dolenjskem se je zaključil na najlepši možen način. V polni kulturni dvorani Šentjanž je potekala letna prireditev Mažoretnega društva Šentjanž. Na njej se je predstavilo mlado društvo z dosedanjim delom in dosežki.
Letošnjo prireditev so poimenovale z naslovom Mažorete se predstavijo, saj so dekleta prvič oblekla in nastopala uniformah, ki so črno- rumene barve. Prikazale so nekaj starih plesov ter nove točke, s katerimi bodo zastopali barve društva na državnem mažoretnem tekmovanju v Novem mestu, 7 in 8. maja.
Večer so popestrili z izbranimi glasbenimi in plesnimi gosti. Vse zbrane so navdušili: vokalna skupina FORTUNA, MLADE ŽURERKE iz Tržišča, mlad in perspektiven ANSAMBEL DOLENJSKIH 5, PLESNA ŠOLA BOLERO; učenke OŠ Šentjanž, izkušene MAŽORETE DRUŠTVA TRG SEVNICA ter težko pričakovani ANSAMBEL NEMIR. Prireditev je povezovala gdč. Maruša Zidar. Večer se je prijetno zaključil z druženjem.
Društvo je bilo veselo vspodbude, podpore gostov in obiskovalcev, ter obljubljajo, da se bodo po svojih močeh trudili in delali še v naprej.

Zahvaljujejo se vsem donatorjem in sponzorjem:

Občini Sevnica, KS Šentjanž, JSKD Sevnica,
ARMAT d.o.o., AGM Pungerčar Janez s.p., GOSTILNi REPOVŽ,
GM PRIJATELJ Andrej s.p., Lamovšek Franc s.p. , Dolenšek Blaž,
Perc Matjaž, cvetličarni ZELENA PIKA,
ga. Zinki Žganjar za sodelovanje, pri pripravi deklet za pomembnejše nastope. 
Za pomoč in podporo se zahvaljujejo OŠ Šentjanž, g. Boštjanu Krmelj predsedniku KS Šentjanž in nenazadnje vsem staršem deklic, ki po svojih močeh prostovoljno pomagajo društvu in podpirajo svoja dekleta na tej poti – v današnjem hitrem tempu je to včasih prava mala umetnost. Najlepša hvala pa tudi vsem gostom, ki so obogatili program in s tem popestrili prireditev. In tudi obiskovalcem, za izkazano zaupanje.
Upajo, da ste uživali v večeru, in obljubljajo, da se bodo po svojih močeh trudili in delali še v naprej.

Za Mažoretno društvo Šentjanž Marjetka Erman

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

puslc_dolensjke.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.