Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC09988
DSC09988
KUD Budna vas - Uspešni v letu 2017

Zima nam je pokazala, da še ni rekla zadnje besede in nam nasula kar nekaj snega. Kljub sneženju in virozam so se člani KUD Budna vas 3. februarja 2018 zbrali v šentjanški kulturni dvorani na zboru članov.

Po pozdravu predsednice Magde Sigmund in izvolitvi delovnega predsedstva so obravnavali zelo obsežno in pestro letno poročilo za leto 2017. Po besedah predsednice so plan realizirali več kot popolnoma, čeprav so eno razstavo na željo gostitelja morali prestaviti v leto 2018. Tudi plan za letošnje leto  je zelo obsežen in smelo zastavljen. Verjamejo da bo s sodelovanjem članov uresničen. Kot vsako leto so se tudi letos zahvalili vsem, ki so jim kakorkoli priskočili na pomoč, še posebej Rudiju Stoparju za strokovno pomoč literatom. 

Veseli so bili zahvale, ki jo je predsednici izročil predsednik PGD Šentjanž Boštjan Repovž  za sodelovanje. Podelili so jo ob praznovanju 110 let gasilstva v Šentjanžu. Gostje so pohvalili vpetost društva v kraj in pripravljenost sodelovati z vsemi in jim zaželeli uspešno delo naprej.

Ljudske pevke Solzice so z ljudsko pesmijo popestrile večer, da je minil še v prijetnejšem vzdušju kot sicer.

Za KUD Budna vas Magda Sigmund

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

cerkev_na_leskovcu.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.