Kažipot

  Iskanje

  Povabilo

  Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

  FB prijatelji

  Slikarska srečanja ART LIPA 2012
  Slikarska srečanja ART LIPA 2012
  Slikarska srečanja ART LIPA 2012

  Krajani Šentjanža ste večkrat opazili ustvarjalce s slikarskimi stojali, barvami, platni, čopiči, ki upodabljajo izbrane trenutke iz našega mirnega, lepega okolja. To so aktivni člani likovne sekcije Art Lipa iz KUD-a Budna vas, ki so organizirali mini slikarska srečanja v okolju. Sodelovali so: Mojca Musar, Marija Oven, Irena Zgonc, Franci Sigmund in med njimi je bila tudi najmlajša članica Aleksandra Sigmund Kranjc. Srečanja so se odvijala pod strokovnim vodstvom profesorice likovne pedagogike Elene Sigmund. Ujeli so pet lokacij v krajevni skupnosti Šentjanž (okolica Brunka, lipa v Budni vasi pri Sigmundovih, Župnija Šentjanž, Šrajfkova domačija in mlin s potokom. Cilj srečanj je bil, kako predati na platno trenuten utrip narave, risanje dreves, oblakov in vode. Nastali so naslednji foto utrinki.

  Vabimo vse krajane na ogled likovne razstave likovne sekcije Art Lipa iz KUD-a Budna vas v sklopu Bučariade 2012, ki bo od 22.9.2012 do 7.10.2012 v sejni sobi Krajevnega doma v Šentjanžu.

  Vsi, ki vas zanima likovno ustvarjanje v naravi, vabljeni, da se nam pridružite!

  Elena Sigmund, vodja sekcije Art LIPA

  temperatura

  Šentjanž

  Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

  Birna vas

  Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

  Slika v živo

  Šenthanž v živo

  LOGO I FEEL SLOVENIA

   

  logo TZS

   

  Logo QRA

  Lepote Šentjanža

  pogled_iz_zvonika.jpg

  www.sentjanz.si

  Copyright © 2019. Vse pravice pridržane.