Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

OZ20181
OZ20181
Občni zbor Društva rejcev in ljubiteljev konj Šentjanž

V soboto,17.2. 2018 smo se člani Društva rejcev in ljubiteljev konj Šentjanž zbrali v Kulturni dvorani Šentjanž na 19. Občnem zboru društva. Po pozdravu predsednika Krmelj Boštjana smo izvolili delovno predsedstvo, ki ga je vodil Franci Lipovšek in prešli na dnevni red. 
Najprej smo pozorno prisluhnili poročilom odborov za preteklo leto, bila so zelo obširna saj smo bili  skozi vse leto zelo aktivni. V nadaljevanju smo sprejeli nov delovni načrt in ga bomo s skupnimi močmi poskušali realizirati. Zahvalno listino za 10 letno delovanje v društvu je prejelo osem članov, v naše vrste pa smo sprejeli novega člana Bunderšek Tonija,ki bo s svojim znanjem in izkušnjami pripomogel še boljšemu delovanju društva.
Za pomoč pri delovanju v letu 2017 se vsem, ki so nam kakorkoli pomagali iskreno zahvaljujemo. Še posebej smo se zahvalili s spominsko plaketo konjeniku Radku Ivkoviču, ki nas že vsa leta, na tridnevnem pohodu po mejah občine Sevnica, gostoljubno sprejme, nahrani in prenoči. Iskrena hvala pa tudi PGD Šentjanž, ki nam nesebično stojijo ob strani že vrsto let. Pohvalnih besed vabljenih gostov in skupne želje po sodelovanju, so nam dale zagon za uresničitev zastavljenega letnega plana. Po končanemu uradnemu delu je sledilo družabno srečanje z zakusko in prijetnim kramljanjem.
B.B.
OZ20182
OZ20182
 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.