Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

P1060376
P1060376
Občni zbor Društva rejcev in ljubiteljev konj Šentjanž

»Lepo vas pozdravljam…«s temi besedami je predsednik društva odprl 15. Občni zbor društva in vodenje Občnega zbora predal predsedniku delovnega predsedstva Franciju Lipovšku. Pregled prisotnosti 30 članov od 45 je potrdil sklepčnost Občnega zbora. Najprej so predsednik, stotnik, blagajničarka,član Nadzornega  odbora in Disciplinske komisije podali svoja poročila, nato pa smo prisluhnili še finančnemu načrtu in planu dela za leto 2014. Kolikor bolj je skromen finančni načrt, toliko bolj pa je obširen plan dela – a kjer je volja tam je moč in s skupnimi močmi bomo zmogli. Letošnje leto je volilno leto, vsi člani so soglasno potrdili staro novo vodstvo, (Franci Lipovšek je mesto člana v UO zamenjal za mesto člana disciplinske komisije, njegovo mesto pa je zasedel Aleksander Blas)  in to nam daje še večji zagon. Podelili smo tudi priznanje za desetletnico delovanja v društvu,zahvalne listine pa so prejeli PGD Šentjanž in zakonca Klun.

Prijetno je bilo prisluhniti besedam gostom, ki so pohvalili naše delo in si želijo takšnega sodelovanja še naprej.Po sprejetju treh novih članov smo  uradni del zaključili in ob kramljanju obujali stare spomine in kovali nove načrte.

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.