Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

P1050014
P1050014
Božično novoletni koncert 2012

Godba Slovenskih železnic iz Zidanega Mosta pod taktirko Franca Lipovška je z Uverturo 1812 in domačima pritrkovalcema stric in nečakinja Erman pričela tradicionalni božično – novoletni koncert. Z dvema pesmima se nam je predstavil  OMPZ Kresnica.  Godbeniki so nadaljevali koncert s skladbo III stavek iz suite za klarinet v izvedbi solista Jurija Martinčiča. Da je bilo še malo konjeniško obarvano so solisti Sergej Sumrak, Rok Pelc in Rok Turnšek odigrali skladbo Galop za tri trobente. Sledili sta skladbi Rezervistova uspavanka iz Suite v solistični izvedbi Nejca Zahrastnika  ter Cik-cak za ksilofon,ki jo je več kot odlično izvajal Ernest Kramar.

Prešerno razpoloženo publiko je v leta slovenske  popevke popeljala odlična solistka Jana Mrežar, najprej s pesmijo Med iskrenimi ljudmi in vsem dobro znano Zato sem noro te ljubila.

Za vrhunec večera pa je ponovno poskrbel Jani Krivec. Kar prehitro so se končale skladbe Vrača se pomlad, Mati, bodiva prijatelja, Suspicious Minds An American Trilogy.

Nastop mlade solistke Ane Zec, z violino s skladbo Čardaš, je bilo prijetno za oko in za ušesa. Ob njenem nastopu se je orosilo prenekatero oko.

S silvestrskim poljubom so godbeniki zaključili koncert.

Ob dobrih željah za prihodnje leto predsednika KS Šentjanž Boštjana Krmelja in župana Srečka Ocvirka, smo zaključili dvourno prireditev.

Društvo rejcev in ljubiteljev konj Šentjanž se zahvaljuje vsem nastopajočim,povezovalcema programa Jožici Pelko in Boštjanu Repovžu, ki sta svoje delo opravila več kot odlično, Cvetličarni Zelena pika za cvetlični aranžma, vsem, ki ste se odzvali našemu vabilu,predvsem pa vam spoštovani krajani in ostali obiskovalci.

Brigita Blas

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

cerkev_sv_nikolaja_v_budni_vasi.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.